NLFR
   


Verplichte opleiding
Interne of externe trainer?
Interne trainers trainen
Opleidingen registreren
Interims & jobstudenten
Beginner
Gemiddeld
Gevorderd
Doelstellingen & effecten
Alle neuzen in 1 richting
Andere leermethoden
Toepassing op de werkplek
pdf pdf Download het volledige handboek.(pdf 11,5Mb)
U bevindt zich hier: Interims & jobstudenten < Gevorderd

Hoe kunnen we jobstudenten en interims Hygiëne en Voedselveiligheid aanleren?

 

 

In de toekomst zijn we meest gebaat met werknemers die veel leercapaciteit hebben: die openstaan voor nieuwigheden en veranderingsprocessen.  Bij het inleren van tijdelijke medewerkers kan je ontdekken wie de grootste leercapaciteit heeft: dat zijn de interessante toekomstige kandidaat-medewerkers.

 

Elke werknemer is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen leerproces: leren is niet passief ondergaan, maar actief eigen maken. Om dat leerproces in gang te zetten is er leerhonger nodig. De boodschap voor tijdelijke en voor vaste medewerkers is dus: in ons bedrijf is leren zoiets als eten: een dagelijks proces van honger krijgen en smullen.

Tips

Organiseer dagelijks korte leerbijeenkomsten voor tijdelijke en jonge medewerkers, waarin zij leerpunten uitwisselen: Wat heb ik vandaag geleerd, hoe werk ik morgen beter?

<< meer tips

Links

IPV Adviescheques

Introtool: zelfevaluatieinstrument werkplekleren

10 basisregels hygiëne aanleren in 20 min

<< meer links

Meer info
Voor alle info over opleiding, begeleiding op maat rond Voedselveiligheid, contacteer Tom De Cock.
   
Beginner Gemiddeld Gevorderd