NLFR
   


Verplichte opleiding
Interne of externe trainer?
Interne trainers trainen
Opleidingen registreren
Interims & jobstudenten
Doelstellingen & effecten
Alle neuzen in 1 richting
Andere leermethoden
Toepassing op de werkplek
Beginner
Gemiddeld
Gevorderd
pdf pdf Download het volledige handboek.(pdf 11,5Mb)
U bevindt zich hier: Toepassing op de werkplek < Gemiddeld

Hoe zorgen we ervoor dat de leerstof van opleidingen Hygiëne en Voedselveiligheid op de werkplek wordt toegepast?

 

Om het geleerde door de cursisten toegepast te krijgen op de werkplek (transfer) zijn er enkele voorwaarden:

  • Het moet toepasbaar zijn.
  • De leidinggevenden moeten het ook toepassen.

Om dat te realiseren doe je het volgende (in overleg met de trainer):

  • Maak vooraf afspraken met de leidinggevenden over de toe te passen actiepunten.
  • Stel een actieplan op voor/met de cursisten over de toepassing van de actiepunten.

Tips

Maak afspraken over de controle van de toepassing: wie controleert wat?

<< meer tips

Links

Wil je meer weten over transfer, klik dan op p 27-31

Wil je enkele voorbeelden lezen: voorbeelden transfer op p 33 en 34 van het handboek

<< meer links

Meer info
Voor alle info over opleiding, begeleiding op maat rond Voedselveiligheid, contacteer Tom De Cock.
   
Beginner Gemiddeld Gevorderd